کشف و معدوم‌سازی بیش از 29 تن مواد غذایی فاسد در کردستان/34 واحد غیربهداشتی در استان پلمب شد

کمال ابراهیمی مدیر سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان کردستان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سنندج اظهار کرد: طبق روال سال‌های قبل، طرح سلامت نوروزی با هدف افزایش و ارتقا سلامت مردم و مسافرین و میهمانان نوروزی به ویژه در حوزه مواد غذایی از 24 اسفندماه سال گذشته در استان آغاز شد. وی به انجام 22 هزار و 365 مورد بازرسی توسط کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی کردستان طی مدت 24 اسفندسال گذشته تا 12 فروردین سال جاری اشاره و تصریح کرد: در این بازدیدها 292 مورد اخطاریه بهداشتی صادر شده است. ابراهیمی از معرفی 139 مورد از متخلفین بهداشتی به مراکز قضایی در مدت مذکور خبر داد و اضافه کرد: همچنین در این مدت با تشدید بازرسی‌ها، 34 مورد از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی بدلیل رعایت نکردن آیین‌نامه‌ها و مقررات بهداشت محیطی پلمب شدند. مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان اظهار کرد: در این مدت 29 هزار و 277 کیلوگرم مواد غذایی غیرقابل مصرف یا تاریخ مصرف گذشته در استان کشف و معدوم شد. انتهای پیام/2330/74






شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید




این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

منتشر شده در
دسته‌بندی شده در خبر روز

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *